News

Expoziție de felicitări de Crăciun desenate de copii, în rețeaua WINK

19 Dec 2019

Colegiul „Richard Wurmbrand” și Seven Hills International School stimulează și încurajează creativitatea copiilor printr-o campanie specială de sărbători, out-of-home.

20 de desene realizate de elevii din clasele pregătitoare și I-IV au devenit felicitări de Crăciun digitale și sunt expuse în reţeaua WINK, pe suportul posterelor digitale din Palas Mall Iași.

Campania încurajează micii artiști și amintește privitorilor că sărbătorile de iarnă sunt mai ales despre lucruri simple, amintiri și spirit ludic.

Copiii sunt extrem de entuziasmați că părinții, prietenii și rudele le pot vedea desenele într-un alt context decât cel obișnuit. Ne bucurăm nespus și mulțumim pentru oportunitatea de a valorifica potențialul elevilor și a le încuraja spiritul creativ. Sunt sigur că bucuria acestui proiect nu va fi trăită doar de copii, părinți și profesori, ci va fi resimțită de fiecare privitor întâmpinat de aceste felicitări speciale de Crăciun, declară Cristian Ovidiu Lucaci - directorul Colegiului „Richard Wurmbrand”.

Client: Colegiul „Richard Wurmbrand” și Seven Hills International School
Perioada: 13 - 31 decembrie 2019
Suport media: 30x Double Sided Digital Posters

Despre Colegiul „Richard Wurmbrand” și Seven Hills International School

Colegiul Richard Wurmbrand este o școală particulară de cultură generală din Iași, fondată în 1995 de către Fundația Filocalia, la inițiativa unui grup de profesori ieșeni. Dorința instituției este de a-i pregăti pe elevi pentru a se integra corespunzător și a avea succes într-o lume aflată într-o continua schimbare. Din anul 2017, Colegiul a preluat managementul Școlii Seven Hills.

Seven Hills International School este o școală Cambridge, singura instituție educațională din Iași și din Regiunea Nord-Est care oferă educație după modelul britanic, cu acreditare Cambridge. Instituția promovează servicii educaționale la cele mai înalte standarde internaționale pentru copii din toate mediile culturale, prin stimularea creativității și valorizarea potențialului fiecărui elev cu scopul formării acestora ca personalități integre și responsabile, creative și încrezătoare, hotărâte și implicate în societatea în care trăiesc.

Despre WINK Public Multimedia

WINK este o companie de publicitate Out Of Home (OOH) specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţii de promovare multimedia outdoor și indoor.

Prin diversele proiecte și campanii pe care le implementează, WINK Public Multimedia dorește să arate că OOH-ul (Out-Of-Home media) nu este rezervat doar pentru comunicarea venită de la advertiseri sau branduri ci poate fi utilizat cu succes în informare, în orientare, în amenajare urbană și în exprimare artistică. În același timp, advertiserii sunt invitați să descopere expresia artistică pe care o poate avea un suport media și să se inspire pentru a crea compoziții cu impact vizual plăcut în imaginea orașului.