News

WINK & Rețeaua REGINA MARIA îți amintesc că trebuie să ai grijă de tine

14 Iun 2019

Uiți că și corpul tău are nevoie să fie ascultat și îngrijit? Nu-i nimic! O simulare de aparat cu Rezonanță Magnetică într-o stație de autobuz sigur îți va aminti. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, în colaborare cu WINK, te ajută să treci peste stresul unei investigații imagistice aducându-ți în viața de zi cu zi o simulare de aparat RMN.

Continuând seria proiectelor speciale în Iași, o stație de autobuz de pe strada Gării a prins o nouă formă, a unui cabinet medical în interiorul căruia se află un aparat RMN. Este o simulare care să aducă soluțiile medicale mai aproape de oameni. Sub deviza „Ascultă-ți corpul. Urmează-i semnele. Mergi la medic.”, refugiul de călători încurajează ieșenii să aibă grijă de sănătatea lor și le reamintește despre importanța controalelor regulate.

De ce un aparat RMN? Pentru a scoate în evidență tehnologia ultraperformantă a centrului de imagistică al Campusului medical REGINA MARIA din Iași, un aparat RMN unic în oraș – Magnetom Essenza de 1,5 Tesla. Recunoscut pentru performanța si rezoluția înaltă a imaginilor obținute într-un timp de examinare redus, aparatul permite atât efectuarea examinărilor de rutină, cât și a investigațiilor avansate.

Despre Rețeaua de sănătate privată Regina Maria

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA este o companie românească privată, furnizoare de servicii medicale. Aceasta vine în întâmpinarea pacienţilor prin intermediul celor 44 de policlinici, 6 spitale, 10 Campusuri Medicale şi peste 290 de clinici partenere în toată ţara. Rețeaua REGINA MARIA înseamnă echipe medicale supra-specializate, ce acoperă o gamă complexă de patologii, în special afecțiunile oncologice și echipamentele de ultimă generație care permit examinări extinse și precise.

Primul campus medical REGINA MARIA din Iași se situează pe strada Grigore Ureche nr. 3, lângă Teatrul Luceafărul, și pune la dispoziție pacienților 30 de specialități medicale, un laborator de analize și un centru de imagistică.

Despre WINK Public Multimedia

WINK este o companie de publicitate Out Of Home (OOH) specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţii de promovare multimedia outdoor și indoor.

Prin diversele proiecte și campanii pe care le implementează, WINK Public Multimedia dorește să arate că OOH-ul (Out-Of-Home media) nu este rezervat doar pentru comunicarea venită de la advertiseri sau branduri, ci poate fi utilizat cu succes în informare, orientare, amenajare urbană și exprimare artistică.